Мъск обяви, че би гласувал за републиканците, но и че подкрепя

...
Мъск обяви, че би гласувал за републиканците, но и че подкрепя
Коментари Харесай

Илон Мъск призова американците да гласуват за републиканците

Мъск обяви, че би дал своя вот за републиканците, само че и че поддържа умерените, и от двете страни на пътеката

Собственикът на TwitterИлон Мъск, най-богатият човек в света, препоръча на гласоподавателите да избират републикански претенденти за Конгреса на Съединени американски щати на междинните избори във вторник, съобщава Reuters, представена от.

" Към без значение мислещите гласоподаватели: Споделената власт лимитира най-лошите ексцесии и на двете партии, по тази причина предлагам да гласувате за републикански Конгрес, като се има поради, че президентството е демократично “, разясни Мъск в Туитър.

След поглъщането на обществената мрежа, групите за цивилен права подлагаха на критика позицията на основния изпълнителен шеф на Tesla по отношение на модерирането на наличието поради неговата абсолютистка позиция за независимост на словото, която чакат да усили размера на дезинформацията и речта на омразата в платформата.

Демократите на президента Джо Байдън са изправени пред тежка борба за опазване на контрола над Конгреса на гласуването във вторник.

Непартийните прогнози за изборите и социологическите изследвания демонстрират, че републиканците имат доста огромен късмет да завоюват болшинство в Камарата на представителите, като контролът върху Сената виси на косъм.

Мъск по-рано разгласи, че би дал своя вот за републиканците, само че сподели, че поддържа умерените и от двете страни на пътеката.

" Твърдите демократи или републиканците в никакъв случай не гласоподават за другата страна, тъй че самостоятелните гласоподаватели са тези, които в действителност вземат решение кой е отпред! ", добави Мъск.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР